10

Wordless Wednesday #1

Posted by Ridhwan Othman on Wednesday, January 11, 2012 in
Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Ini merupakan first segmen Wordless Wednesday bagi blog ini..

rancangan perniagaan


10 Comments


ape mksd nye.blur r.haha


itu sebabnya kne fikir 2..wordless wednesday..;)


Azam tahun baru ke bro....


Question mark tu bermaksod nak study mane ey???..hehehe ! ~ (^___^)


salam sahabat
jadi terkesan harus bermain dengan ekstra nich ya hehehe


biz vs plan la ni ..... apa biz yg bagus untuk dpt untung, tp kalau gagal perlu berbalik pd idea(biz), mana silapnya ..... kt mana plan yg gagal tu, so kalau ada plan kedua lg bagus terus proceed .... usahakan dan doa .... mana tau rezkikan, sebenarnya memang jika idea(biz) yg bagus itu ada untung dan manfaatnya cuma kita berjaya atau tidak mengendalikannya .... panjangnya ... teka je ni


Menarik flow chart ni. Boleh dipraktikkan dlm business.


untung ler bro dah ada wordless wednesday... :p


berusahalah untuk mendapat kejayaan... =)


wow, business! haha,
ceh mcm pandai je :P

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © 2011 Pendapat Niaga ~ Perniagaan | Psikologi ~ All rights reserved. Edited by Pendapat Niaga. | Bloggerized by Pendapat Niaga.