20

Ulang Bulan Yang Pertama

Posted by Ridhwan Othman on Tuesday, January 17, 2012
Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Hari ni genap la sebulan admin menyambut ulang bulan memulakan part timer sebagai blogger (kecoh admin ni, bukan setahun pun). Mungkin bagi sesetengah orang itu tidak bermakna tapi bagi admin, tempoh sebulan itu admin mula belajar mengenai dunia blogging dan banyak pihak yang membantu dalam pelbagai aspek.
ulang bulan pendapatniaga
Ulang bulan pertama admin sebagai blogger
Admin hargai ada pihak yang menghargai pendapat admin dalam entri-entri admin di blog ini. Ada yang bertanya secara private melalui emel dan ada yang menyokong melalui komen. Admin harap semua blogger dan pembaca boleh terus memberi sokongan untuk admin terus berada dalam dunia blogging bersama blogger-blogger lain.

Admin suka untuk menerima segala idea atau pendapat untuk admin jadikan sebagai entri dalam blog pendapatniaga ni. Minat orang berbeza jadi mana-mana idea yang admin rasakan sesuai dan admin boleh ulas@ bagi pendapat, admin akan ambil dan akan kreditkan kepada pemberi idea tersebut. Best kan camni? Backlink free pun dapat kan kalau terpilih.

Akhir sekali, terima kasih kepada semua yang menyokong blog ini dan admin berusaha untuk memberi entri yang berguna dan memberi manfaat kepada semua. Terima kasih daun keladi..

Tagline admin: Ini pendapat saya, PENDAPAT ANDA?

20 Comments


nice from u admin..walaupown baru sebulan kan..(^__^)..


tahniah ya... masih jauh lagi perjalanan di dunia blog ini.

all the best!


@aien: thx najwa..;)

@mia lina: thx mia, harap2 sokong admin ye dalam blogging ni..


wah!!! tahniah....


wlaupun sebulan,blog da cntik n profesional..
good job


tahniah kawan...
semoga dapat ulang bulan berikutnya sampai ulang tahun juga :D,amin..


Nice...semoga berjumpa kembali dengan bulan berikutnya.


selamaat ulang bulan yg pertama buat blog ni, bestnya baru sebulan folllower dah 247 dah, jeles akk


salam admin, tq sbb lawati blog sy tempohari. jd sy dtg ke blog u plak...amacam kalu kita tukar2 link? tq.


sm0ga dpermudahkan sgala urusan..=)

~ sharing is caring..(^_~) ~


selamat ulang bulan..tapi, blog nampak dah matang, mcm dua tahun dah..hehe..tahniah!


@artiirhamna n ICAH BAJARMASIN: terima kasih, jumpa lagi nanti..

@EmbunRosaliza: jgn jeles la kak, akak lagi senior dr saya..

@peRmaTa_ aGamA: moga2 dipermudahkan urusan juga

@Liza: terima kasih atas pujian itu. Teruskan beri sokongan kepada blog ini..;)

@cikmawar: tahnks..;)


Selamat....semoga blog ini semakin ramai.


Helo gan boleh juga nih webnya, jangan lupa ditunggu kunjungannya ya gan....???


www.108CSR.com


www.selaluonline.com


even sebulan dah sangat mantop... belog yang bertahun macam siFAQIR 'ilmu ni...masih xde kemajuan..kene usaha lebih keras ni..hehe


@eeiss: thx byk2..mane de bagus sgt, byk lagi kena blaja dgn otai2 blogger ni..;)


Wahh! tahniah admin :)


congretssss....!!! hepi blogging okeyh... ^^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © 2011 Pendapat Niaga ~ Perniagaan | Psikologi ~ All rights reserved. Edited by Pendapat Niaga. | Bloggerized by Pendapat Niaga.