17

Fanpage "Pendapat Niaga"

Posted by Ridhwan Othman on Friday, January 27, 2012
Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Admin baru dapat online untuk hari ini memandangkan admin dah berubah tempat, jadi kemudahan internet payah sikit di sini. Walau bagaimanapun, admin tak akan berhenti blogging, nanti orang cakap macam hangat-hangat tahi ayam saja. hehehe..

Untuk entri kali ni admin nak bagitahu mengenai fanpage blog admin ni saja, minta para pembaca boleh la lawat, LIKE dan bersantai di sini. Ajukan soalan dan cadangan yang bernas jika ada. Admin sangat mengalu-alukan para penge"LIKE" yang aktif, baru fanpage meriah, betul tak? (Idea dapat dari mira) hehehe..

JANGAN LUPA "LIKE" FANPAGE DI SINI

fanpage pendapatniaga

Admin harap sokongan semua pembaca blog admin ini untuk terus menyokong admin dalam berblogging. Semua orang ada matlamat tersendiri dalam berblogging ni dan matlamat admin adalah untuk berkongsi apa yang admin tahu dan rasa mengenai perniagaan. Terima kasih.. :)

Tagline admin: Ini pendapat admin, PENDAPAT ANDA?



17 Comments


maceh ye tag miera..hihi


Dah like! suka tak? hehe


sentiasa menyokong...duan


@drakula comel: same2 mira..;)

@amir baker: haha..mestila suka..thanks!

@lily: thanks lily..;)


like like like .. =)
like sdah..hihihi


@naiemah: thx a lot naiemah..;)


mantap....
http://abadiorkes.blogspot.com/


dukungan dari saya hehe..


thanks sume utk yg dh sokong..;)


Nice... Great!!! Just having a visit again..


like jangan tak like


@sharul izam: thnks sharul izam..;)


@aishah jiahirah: thnks aishah! ;)


like this ah, tapi kok blognya sekarang gak diupdate lagi..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © 2011 Pendapat Niaga ~ Perniagaan | Psikologi ~ All rights reserved. Edited by Pendapat Niaga. | Bloggerized by Pendapat Niaga.